plingela

jag

Jobb

Kategori: Min

jaha då har man överlevt konferansen. Det var inte så farligt som jag hade trott eller rättare sagt som alla hade sagt. Jag hade väldig tur som hamnade i samma grupp som resten av butiken.

De hela började på fredag träffas på tågstationen kl tio med raek. Lätt att dela ut hundra magazine när det är nio till där. Tåget gick till Stockholm och där skulle vi träffa 300 andra medarbetare. Sen åkte vi buss en stund och hamnade till slut i Uppsala. såg aldrig så mycket av Uppsala. Jag såg hotellet och konferanse anläggningen och inte att glömma Harry's.

Konferansen började 14.00 på fredag så ingen rast eller ro. Den slutade 19.16 på kvällen sen var det dags att springa till hotellet för ombyte till middagen som började 20.20.  Hotellet låg ca tio minuter därifrån så man fick vara snabb.
Det blev inte så sent för min del för det hale började på lördagen igen kl 08.13. Väldigt bestämmda tider.
Lördagen slutade 18.20 sen var det hotellet för att vara tillbaka igen 19.40 för middag och spontan dans... Dagens underhållning var Eddie Oliva. Mycke speciell gammal italienare. Men lördag en var lite längre och avslutades på Harry's. Mycke trevligt fick stilla mitt Black Jack behov och vann lite pengar.
Söndagen började 08.28. Då var man bra seg. Man såg bara fram till 16.00 då man fick åka hem.
Buss till Stockholm och en och en halv timmes väntan på stationen. Inte så kul men sen ska det ju bara ta en timme hem. Skulle vara hemma tjugo i åtta. Haha va lurad jag blev. Fick fel på tåget och fick stå i Flemingsberg i typ en halvtimme. Sen fick stanna till lite här och var.. Jag var hemma typ halv nio.
Väl hemma en puss av sambon och sen i säng skulle upp och jobba kvart över fem på måndagen.
Inte så trött som jag trodde att jag va gick jag till jobbet. Som tur va var det ganska mycke att göra. Inte lika kul på tisdagen då jag också började kvart över fem. Jätte lite folk så jag blev väldigt trött.

Är ledig idag onsdag och ska hinna med massor. Plus att jag ska gå och lägga mig tidigt för jag ska jobba morgon både torsdag och fredag och även ha mm på torsdags kvällen.. Jobbig vecka... Tur att man är ledig i helgen...

Nu ska jag göra mig klar och gå ner på stan. Måste köpa en fars dag present. Den enda dagen jag har för att göra det..

Ha det bra
Kramiz kram