plingela

jag

Äntligen

Kategori: Min

Äntligen är mamma och pappa hemma efter två veckors bilresa i Tyskland och Österrike. Glada blev de över att jag och mina syskon hade målat deras staket och klippt gräsmattan. Vilka snälla barn de har.

Framsidan

Kategori: Min

Nu är äntligen framsidan färdig. Nu trall med sandlåda och lampor i. Nya lampor framför dörren veck med den fula blå lampan.
Måste få säga att jag tyckte att det blev as snyggt. Skönt att man känner en jävligt händig karl som kan lära Richard ett och annat

Bada

Kategori: Min

Idag vid nio snåret fick jag ett sms om att åka och bada. Va inte så sugen men Joline ville och tur va det för det var väldigt mysigt. Har köpt ett halv tält när Joline var liten som aldrig användes men idag kom det upp och var gigantiskt men smidigt.
Fick många bra tips om saker att köpa till nästan bad resa.

Bilresa

Kategori: Min

Hunger gnället från Julia kom när det var typ trettio minuter kvar till Mary. Annars har det varit lugnt i bilen. Man kan åka från Nyköping till Köpenhamn med färjan nästan helt utan gnäll.

Kort

Kategori: Min

Min bror fyller 40 nästa vecka så jag tog fram mina gamla panduro låder och klippte och klistrade ihop ett kort.
Rätt nöjd för att vara så länge sedan

Avis ab

Kategori: Min

Har en kompis vars dotter är lika gammal som Joline och hon är blöjtorr och har slutat med napp. Gissa om jag är avis. Varför är inte min dotter lika duktig. Q

Besök

Kategori: Min

Bästa Jenny med familj va och hälsade på idag. Alltid lika mysigt. Tack Stefan för den fina hagen vi har.

Korkskruv

Kategori: Min

Tror att Jolines korkskruvar kommer från mig. Hittade denna i håret.

Hihi

Kategori: Min

Har haft en super rolig dag på jobbet. Har inte känt mig särskilt trött på jobbet trots den tidiga morgonen.
Köpt en glass på vägen hem och satte mig i solstolen och sov i fyrtio minuter. Ska strax gå till mamma och hämta Julia.
Hoppas fredag blir lila rolig som idag.

Jobb

Kategori: Min

Imorgon tidigt är det dags att bege sig till jobbet. Börja ångra att jag sa ja. Joline är nöjd med det för hon får sova hos farmor. Jag och Julia sover hos mormor. Jag skulle inte sova här men pärona blev bjudna på galej.
Jobba morgon, ställa klocka,gå upp tre inte van vid det. Lite rädd. Jobba med någon jag sett en gång. Inte full stryka för det är mycket sjukdom. Typ jag som är ordinarie fast jag inte är det nu.
Skönt att barnen är bort för jag behöver sova när jag kommer hem.
Håll tummarna på att inget ovanligt inträffar.

O'boy

Kategori: Min

Idag ville Joline ha o'boy efter vällingen. Ja visst varför inte. Ställ fram på bordet häller mjölk i glaset vänder mig om för att hämta skeden då är katten i muggen och dricker mjölk. Välter ut muggen när jag ropar på henne. Skit bara torka upp. I med ny mjölk och fixar o'boy. Joline bär in i vardagsrummet. Kommer in till mig i köket. Går tillsammans till vardagsrummet lagom för att se Julia vända upp och ner på muggen. Jaha bara att torka igen. Ut i köket blanda nytt och då vill hon inte ha o'boy mer. Bra start på morgonen.

!!!!!!

Kategori: Min

Hur kan det bli så?
Jag är så lycklig och mår så bra när jag är med mina barn ute och leker men så fort vi kommer hem så blir jag grinig.
Jag har svar på den frågan men det är inget roligt svar och jag vill inte ha det svaret.

Jag älskar mina barn och är som lyckligast när jag är med dem.

Blä

Kategori: Min

Skulle vara den rubriken i förra inlägget.


Börjar tro att allt inte står rätt till i mitt huvud. Ska man ha dessa svängningar. Ha en super mysig dag som sedan slutar med att tårarna droppar ner på kudden. Helt utan orsak. Smärtan i bröstet som kommer samtidigt som mörkret. Ska det vara så??????

Väl

Kategori: Min

Idag är ingen bra dag. Känner mig så otroligt utanför och ensam. Det gäller från alla. Tänk om jag kunde ta mina barn och flytta till ja vad vet jag månen kanske. Då är jag ensam och vaggas inte in i någon form av samhörighets känsla.