plingela

jag

Dåligt samvete.

Kategori:

Har så dåligt samvete. Joline har fortfarande napp och filt, blöja och dricker välling. Alla i hennes ålder jag ju typ slutat med dessa saker sen länge. Känner mig som världens sämsta mamma. Men jag känner att just nu har jag inte orken att ta fighterna. Måste ha orken att hålla uppe denna fasad jag har att allt är bra och inga problem i världen.

Tack

Kategori:

Måste tacka mina underbara föräldrar för allt. Har inte varit på topp sedan i typ onsdags. De tog Joline lördag till söndag så jag skulle kunna få sova och det fick jag även för Julia. Nu mår jag super mycket bättre.
Älskar er mamma och pappa tack för att ni finns.

Blä

Kategori:

Ögonen rinner, snoret rinner och endast 1/4 av alla nysar kommer ut. Hatar att vara sjuk.

Vilken helg

Kategori:

Det har varit en bra helg. Lite lite Joline mys men det får tas igen i veckan.
Helgen började med att Joline åkte till farmor runt lunch i lördags. Jag och Julia gjorde oss iordning och åkte med mor och far till bomässan. Sen hem till dem för fika. Väl hemma igen var det dags att fixa mat. Julia tyckte att det var lite tråkigt så hon somnade som syns på bilden på ett udda ställe. Sen i väg vid halv sju för att hämta Joline och lite kaffe. Sen hem och få dem i säng.
Idag söndag var det upp tidigt. Lämna Joline hos farmor 8:39 för att fara till Ikea med mor och syster. Var där hela dagen och sen hem och hämta Joline igen. Idag hann vi med lite mys men inte så mycket som jag hade hoppats. Men vi får ta igen det imorgon.

Fort går det

Kategori:

Grattis Julia i efterskott blir det för klockan är över tolv men du blev 6 månader. Puss mammas lilla prinsessa.

Twillight

Kategori:

Som jag har längtat men nu är den äntligen komplett. Min twillight saga. Kommer att ha ett maraton nästa vecka en film varje kväll från första till sista filmen. Underbart.

Skönt

Kategori:

Igår drack Julia välling som vanligt innan hon ska sova. Direkt efter kaskad spydde hon så att hon själv och jag blev livrädda. Ringde mamma som kom direkt då låg Julia och va skit glad i min säng. Mamma stannade tills hon hade somnat och sen sov Julia hela natten utan att vakna en enda gång. Även Joline har sovit hela natten. Snacka om att jag känner mig pigg idag.

Julia

Kategori:

Så mycket som jag älskar henne lika mycket kan jag hata henne och hon kan skrämma mig värre än något annat. Tänk va livet hade varit tråkigt utan henne. Älskar dig mitt barn.

Snurra

Kategori:

Julia har kommit på att man kan faktiskt vända sig både från mage till rygg och rygg till mage och om man gör det ett par gånger så kan man hamn under bordet och det är jätte roligt.

Bäst

Kategori:

Igår innan Joline somnade talade hon om att mamma och pappa var bäst i hela världen.