plingela

jag

Mycket

Kategori: Min

Det är mycket som har hänt sen jag sist uppdaterade. Men jag tänker inte ta allt nu det kommet. Updaten nu är att imorgon blir det en trip till vårdcentralen med Julia som har hosta och hals ont. Vi håller tummarna för att det inte är halsfluss. Om det skulle vara det så är fördelen att mina barn är bäst på att ta medicin. Julia fick hostis ikväll innan hon skulle sova och då kom Joline och ville också ha. Jag svarade att hon inte behövde och hon bröt ihop. Jaha det var bara att ge henne lite hostis också. Hon är hostig men inte så hostig men hon vart nöjd och somnade lugnt. 

Fortfarande

Kategori: Min

Jaha. Då blev det till att åka till doktorn med Joline hon har fortfarande feber och det ligger mellan 38,5 & 40 grader. Hon börjar få lite snuva och låter tjock i halsen. Vi får se vad doktorn säger. Sa till henne igår att vi skulle till doktorn och svarade med att säga då får jag leka med deras leksaker. Skönt att hon inte är rädd att gå dit. 

Sliten

Kategori: Min

Idag är en tuff dag. Träningsvärk och blåmärken från knäna och ner och knappt någon sömn på det. Japp det var en sådan natt igen. Joline vaken i tre timmar och feber yrar med 40 graders feber och Julia vaknar av att Joline pratar och Richard springer upp och ner i trappan plus att Julia gnyr eller grinar i sömnen minst en gång i halvtimmen av okänd anledning. 
Nu sover Julia middag och ska försöka få Joline att göra samma för då får jag med sova. 
God middag. 

Äntligen

Kategori: Min

Äntligen är dagen här. Som jag har längtat. Boda Borg. Ett så otroligt roligt ställe.  Har aldrig varit där förut men kommer absolut åka dit igen. Några baner vi inte hann med och några vi inte klarade. Men shit va kul vi hade. Träningsvärken och blåmärkena är ett faktum men det är det värt. Vi förlorade lag tävlingen men vad gör det. Tror nog även att jag kan titulera mig "monkeygirl" med gott samvete. Tror jag gjorde Tarzan banan 20 gånger utan att klara den. Kul med klätterväggar. 

Inte de snyggaste benen men här är några blåmärken. Inte så kul just på knäna när man har två barn som vill leka på golvet. 

Nätter

Kategori: Min

Tänk att nätter kan vara så olika. Igår natt sov barnen lugnt från midnatt. Inatt feber yrar Joline och Julia har ont i magen och väckt sig själv av det. Så klockan är nu 02:17 och inga barn sover. Tur att jag har sovit en timme så jag orkar vara vaken. Tur att Richard är hemma så vi kan ta varsitt barn.  

Utflykt

Kategori: Min

Sitter i Julias rum och hoppas att hon somnar om snart. Klockan är 23:20 och jag är super trött men nu kan jag skriva lite om vår utflykt.
I måndags tog jag barnen och mamma och åkte till Oskarshamn för att överraska pappa. Han jobbar där mån- tors varje vecka fram till årsskiftet. Det jag han gjort sen sept. Han tycker att det är så tråkigt så fick iden till denna utflykt för ett par veckor sedan. Kollade med mamma när hon var ledig en tisdag och sen bokade jag hotell. Samma hotell som pappa och så fick vi rummet bredvid. 
Pappa blev så överraskad. Det är han värd min älskade pappa. 
Jag hade ett dubbelrum och pappa ett enkelrum så jag och Julia tog enkel rummet och pappa, mamma och Joline tog dubbelrummet. En super mysig resa och så fick jag spendera lite egen tid med mina älskade föräldrar. 

Mys i stora sängen med morfar innan det var dags att gå och sova. 

Ullared

Kategori: Min

Så här fin va min kundvagn. Notera varukorgen under. Den var också full. 

Ullared

Kategori: Min

Mycket har hänt i helgen och början av denna vecka. Jag lämnade barnen hos mina föräldrar i fredags för att kunna åka till Ullared med min syster. Richard körde oss dit. Vi åkte vid fem och va framme vid tio. Fick stå i kö i typ en halvtimme och sen var vi där inne i 8 timmar. så länge har jag aldrig varit där inne. Men kul hade vi och dyrt vart det. Men det var det helt klart värt. Många julklappar vart det.
Det roligaste var nog att vi åt frukost och middag på samma McDonalds.
tänk va man saknar sina barn när de sover borta i två nätter.

Super snabbt

Kategori: Min

En super snabb update. Richard har varit borta ons-fred så det har bara varit vi tjejer. Igår va vi på ullared en hel dag. Aldrig varit där så länge och spenderat så mycket pengar. Men någon gång ska vara den första. Nu iväg till lir för att hämta barnen jag lämnade där i fredags kväll. 

Äntligen

Kategori: Min

Idag va första dagen på dagis på en vecka. Richard va med och lämnade och fick äntligen se hur Joline blir när jag lämnar henne. Hennes totala meltdown. Förstår inte varför hon har blivit så mammig? Varför båda är så mammiga? 

Provat

Kategori: Min

Nu har jag provat den lilla flaska jag fick. Den va helt fantastisk. Det smakar verkligen oboy när man har det i mjölk. Galet gott.
www.sweetleaf.se
Funderar på att köpa den med vanlij smak.