plingela

jag

Naglar

Kategori: Min

Klart att man ska ha om mamma har.

Potatis

Kategori: Min

Bilden ska ju vara med

Dyrt

Kategori: Min

Köpte potatis idag. Riktigt dyrt vart det.

Midsommar

Kategori: Min

Barnen har fått fina klänningar och kransar av farmor. Så fina blev de.

Saknar

Kategori: Min

Saknar den här nyförälskese känslan. När man har fjärilar i magen och bara längtar efter att få kyssa honom.

Spruta

Kategori: Min

Hittade en fästning mellan långfingret och ringfingret på Joline. Snabbt på telefonen till mamma. Fick en tid inom en halvtimme. In i bilen iväg till Ekensberg och in till Monika. Tar tog hon bort fästingen och passade även på att ge Joline fästingspruta ett. Det gick så bra och av Monika får man bilar plåster och titta på fiskar och teäffa mormor. Snack om att hon var nöjd när vi åkte hem.

Idag

Kategori: Min

Idag är ingen bra dag. Vet verkligen inte vad jag ska göra.

Så knasigt det blir

Kategori:

Julia har ju kommit på att hon inte ska dricka välling längre det blir så knasigt vid nattning då. Jag är ju van vid att de dricker välling i sängen vad ger man dem om de inte dricker välling?
Julia har fått havregrynsgröt. Det gillar hon. Men det blir så knasigt när Joline fortfarande dricker välling.
Det tar så lång tid för Julia att somna nu. Jag måste ju plocka undan tallrik, fixa välling, gå upp lägga Joline och ge henne flaskan och sen lägga Julia. Men det är väl en vane sak. Vi får se om jag får utbrott på detta. Hoppas det flyter bättre när Joline slutat med välling.

Fest

Kategori:

Igår var det så dags för bror och Saras fest. Camilla och jag gick tillsammans. Vi drack rose och gjorde oss i ordning här hemma. Shit glömde ta kort på oss. Sen skjutsade pappa ut oss och ja vi var lite utanför alla andra. Men trevligt var det och god mat serverades och vi var god mat åt alla mygg. Har fått ett myggbett mitt på huvudet. Mycket obekvämt tror aldrig jag har haft ett där. Var väldigt kul att se bror med alla sina gamla vänner igen. Så fantastiskt att se att de fortfarande håller ihop trots avstånd och jobb.
Tack bror och Sara för en trevlig kväll.

Bad

Kategori:

Idag har båda mina flickor premiär badat. Mamma och pappa har en barn pool som de båda har badat i. Julia har bara plaskat fötterna medan Joline badade. Så underbart att. Tänka att man kan älska två personer så ofantligt mycket fast än man bara känt dem ett litet tag.

knas unge

Kategori: Min

Joline är bra knasig. När hon har fått något nytt så ska hon gärna sova med det i sängen. I tisdagas kom svärmor med nya foppa tofflor till Joline. Hon hade även med sig mat från vipsen och i där låg en pirat ögonlapp. Joline somnade med pirat lappen men tofflorna hade hon bredvid sig på bordet men det var mycket tjat innan hon tog av dem.