plingela

jag

Restaurang

Kategori: Min

Igår åt vi på Choys garden. Det är första gången vi 4 äter på restaurang. Det gick jätte bra. Pelle va med också och det tyckte Joline va jätte häftigt. Hon har äntligen släppt sin rädsla för honom. Så skönt. 


Äntligen

Kategori: Min

Tack #lipton för de nya fantastiskt goda tesorterna. Blueberry muffins inte riktigt lika goda som de andra men funkar. Jag har väntat jätte länge men äntligen har jag de allihopa hemma. Har fått åka runt i flera butiker för att hitta men som sagt äntligen har jag dem allihopa. 

Tack

Kategori: Min

Tack loppiblogbag för alla sakerna. Är nyfiken på chocklad essensen se om den smakar så mycket chocklad. Den lilla flaskan på Reztart. 

Typiskt

Kategori: Min

Hade äntligen fått till en dag som passade för att fika med en underbar vän. Då går Joline och blir lite krasslig så det är bara att försöka hitta en ny dag. Hoppas det blir på den här sidan om året. 

Bra avslut

Kategori: Min

Ikväll avslutade med att åka och handla godis på Ica oppeby och sen ta en tur med bilen för att titta på djur. Massor med djur såg vi den timmen vi var ute. Nu sover båda barnen gott. Jag ska ta fram min ny köpta godis påse och titta på en film. 

Ikväll

Kategori: Min

Ikväll tänker jag unna mig en kaffe med Baileys. För det är jag värd. Kanske inte bara en kan nog bli två faktiskt. Har bakat mini muffins idag som imorgon ska bli mini cupcakes. Mamma ska ha kalas och då får man hjälpa till med det man kan. Funderade på att ta en tur till stan men insåg att det kan bli tajt. Fixa cupcakes in till stan äta lunch och vara på kalas kl ett. Får nog bli stan i veckan istället. 

iPad

Kategori: Min

Hur får jag bort Joline från paddan och tvn? Jo jag skaffar mig lite mer energi så vi orkar göra saker. Blir så trött på mig själv. Vill bara gräva ner mig. 

Trött

Kategori: Min

Förstår inte hur man kan vara så trött nästan jämt. Har faktiskt fått sova inatt men jag är lika trött som när jag inte har sovit. Skulle nog behöva sova en hel helg. Undra om någon vill ha mina små guldklimpar över en helg?

När katten är borta

Kategori: Min

Richard har åkt bort över natten och då har jag och Joline som rutin att hon får sova i pappas säng. Så det gör hon nu. Hoppas hon sover gott för det kommer jag att göra. 

Regn

Kategori: Min

Idag regnar det och det gillar jag verkligen inte. Hatar att vara ute när det regnar. Så jag har bestämt att det blir en inne dag. Joline är på dagis och jag och Julia har myst och busat massor på fm. En utflykt ska vi göra och det är ikväll. Vi ska gå till mamma för hon fyller år. Grattis världens bästa mamma på födelsedagen. 

Busiz

Kategori: Min

Min dotter ville att jag skulle gömma henne i bollhavet på Busiz när vi var där förra lördagen. 
Visst gjorde jag ett bra jobb?!


Jippi

Kategori: Min

Jag ska få hem en goodie bag som jag ska prova och ge omdömen om. Det ska bli jätte spännande och roligt. Tack så mycket. 

Tokigt

Kategori: Min

Började skriva ett inlägg om gårdagen och såg att det fick inte plats när man skrev från mobilen. Tokigt. Får se om jag får låna paddan av Joline och skriva det på nytt. 

God morgon alla

03:42

Kategori: Min

Är så mycket klockan är nu. Julia är vaken. Ligger i sin säng och har varit vaken i snart 4 timmar. Joline ligger i min säng och har snart varit vaken i 2 timmar. Varför sover inte mina barn????????

Ute

Kategori: Min

Idag efter mellis gick vi och lekte. Vi var i tre lekparker. Joline bestämde. Vi har varit så dåliga på att vara ute nu när kylan har kommit men vi ska bli bättre. Fått tips om att det kanske hjälper Julia att sova bättre. Så nu provar vi. 
En lite höst bild. Joline tyckte det var roligt att ligga bland löven. Julia tyckte att det var skit tråkigt. 

igår hände det

Kategori: Min

Japp igår brast det. 2 timmar satt jag och grinade. Jag höll på att natta Joline när Julia började grina som vanligt. Lite tidigare än andra dagar. Hon vägrade sluta grina och Joline kom in och kunde inte sova. Richard kom upp och nattade Joline medan jag satt med Julia. Hon grinade hela tiden oavsett om hon satt hos mig eller låg i sängen. Då kom panik känslorna. Det har varit väldigt mycke på sista tiden. Joline har haft urinvägs infektion, hon har blivit super mammig. Hon var hos farmor igår och det brukar hon tycka är super roligt men inte igår. Hon skulle bara hem till mamma. Hon började på jazzgymnasterna men det fick vi sluta med för att jag inte kunde var med. Hon blir helt hysterisk när jag lämar på dagis och det har gått hur bra som helst tidigare. Julia har börjat grina varje natt och det har blivit värre senaste månaderna.
Igår blev det bara för mycket. Känslan att vara världens sämsta mamma gånger flera miljoner. Jag grinade och grinade och kände mig helt hopplös. Känslan sitter fortfarande i och jag skulle gärna sätt mig ner och grina en stund till.
Varför i hela världen grinar hon på nätterna? det börjar bli ohållbart. Vad ska jag göra????
Just nu känner jag mig vatten värd även fast jag vet att jag är älskad.

Fredag

Kategori: Min

Idag har vi varit barnvakt till Lilja. Hon kom vid 10:30 och Lotta hämtade henne vid 13:00. Lotta stannade på en kaffe och åkte vid 14:30. Efter det åt vi mellis och sen gick vi ut. Jag skulle ställa undan utemöblerna för nu är sommaren tyvärr slut. Barnen roade sig själva med diverse saker. En skön och mysig eftermiddag utomhus. 

Nappen Julia har är bara för att hon inte ska äta jord eller suga på sten. 

Jazzgymnasterna

Kategori: Min

Nu är det slut med jazzgymnasterna. Det var inget som passade lilla fröken. Vi får prova igen nästa år. 
Får ha ett hemma jazzgymnasterna tror nog att takterna sitter i. 

Hur ......?

Kategori: Min

Jag har en vän som också har en blogg och skriver jätte mycke och bra saker och hon får en massa roliga inbjudningar och andra grejer tack vare sin blogg. Hur gör man det? Ja för det första behöver man ha några läsare klart fler än vad jag har. Man behöver kunna skriva saker som intresserar och kanske skriva ofta. 
Jag är piss dålig på att skriva ofta och av intresse. Det vet jag. Men jag önskar att någe roligt kunde hända i mitt liv tack vare något som jag har gjort ( barnen räknas inte). Nu kom det typiskt svenska tankesättet varför får inte jag som de andra. Jag vill inte vara sådan. 

Äntligen

Kategori: Min

Igår släppte hon och gick stadigt iväg. Sen gick hon tydligen hela kvällen. Reste sig från sittande och gick iväg. Typiskt att jag skulle jobba just den kvällen. 

MAM

Kategori: Min

Tack mam för två gratis produkter och för att man fick köpa två produkter för 100 kr. Älskar mässor. 

Vad är fel?

Kategori: Min

Nu har hon skrikigt i två timmar. Gör jag fel som ignorerar henne? Hon ligger ju ändå i mitt rum så hon måste ju veta att jag är här? Vad är det för fel? Vist hon hostar och är snorig men inte varje natt. Något måste vara fel. Hjälp jag står snart inte ut. 

Duktig tjej

Kategori: Min

Joline har fått välja vad vi ska dricka till maten i två dagar. Hon har fått titta i kylskåpet och sagt. Vi har typ allt i dricka väg. Juice, läsk, saft, mjölk. Hon har valt igår mjölk och idag vatten. Hade jag valt hade det blivit saft. 
Hon är duktig hon min lilla prinsessa.