plingela

jag

Dagen efter

Kategori: Min

Har pratat med doktorn idag igen. Han skrev ut örondroppar till Julia. Doktorn från i måndags har nog mest troligt skrapat hennes öron när han plockade skräpet i måndags så hon har blivit irriterad i öronen. Prova med droppar i 5 dagar tre gånger om dagen plus näsdroppar plus alvedon. Stackars barn känns som jag knarkar ner henne. Måste vänta en och en halv månad på operationen just för att ev sår i Julias öron ska läcka så det inte blir inflammerat när operationen görs. 
Hoppas hon sover bättre inatt. Hon är helt slut lilla hjärtat. Tycker så synd om henne 💔❤️

Skit dålig

Kategori: Min

Har varit skit dålig på att uppdatera. Har börjat jobba heltid och är helt slut på kvällarna. 
Har varit på öron-näsa-hals med Julia. Hon har vätska bakom trumhinnorna och det gör skit ont. Har haft det själv så jag vet hur det känns. Vi var där i måndags och läkaren plockade bort massa skräp ur öronen på henne och vi skulle ringa igen om en månad för att se om skräpet var tillbaka isådant fall var det läge för röroperation. Hon har inte sovit en hel natt eller en hel lunch sömn sen dess. Så idag ringde jag igen för att se vad vi ska göra. Det ska ringa upp igen imorgon. Så det blir en natt till minst med hysteriska skrik. Ska prova med alvedon och se vad som händer om det hjälper. 
I Will keep you updated. 

Nöjd

Kategori: Min

Bestämde mig för att Joline behöver nya vår kläder. Satte mig framför datorn och klickade in mig på HM's hemsida. Typ 15 min senare så ligger det 16 varor i korgen. Klickar på kassan och vågar inte titta. Men snacka om att jag blev förvånad. 800kr inkl frakt. Tackar HM😜👍

Äntligen

Kategori: Min

Efter en veckas sjukdom i ögoninflammation är Julia äntligen tillbaka på dagis. Joline är glad för det. Min röst tog semester i måndags för att komma tillbaka på onsdagen. Med sig hade den en present nämligen herr Snor. Tackar så mycket för det. Jag kan inte bli sjuk den här helgen. Jag ska till Boda Borg på lördag. Jag har längtat sen november när jag var där med jobbet. Ska bli så jäklarns kul. På söndagen sen ska jag och Richard gå och se Joe Labero och farmor ska natta barnen. Hjälp hur ska det gå???? Ska upp och jobba tidigt på måndagen så jag hoppas verkligen att barnen sover när vi kommer hem.