plingela

jag

Nyårslöften

Kategori: Min

I år har jag faktiskt det. Dessa är att bli lite snyggare och att ta upp kontakten med tjejerna igen. Får se hur det går.

XOXOXO

Inatt

Kategori:

Joline sover hos mormor och morfar inatt. Hoppas hon sover hela natten. Hon sover nu iallafall ringde mamma och sa. Hoppas Julia sover som hon brukade innan hennes mage började krångla så får jag sova och försöka bli frisk. Efter febern kom snoret och hälsade på. Aldrig får man vara frisk.


XOXOXO

Nu är det slut

Kategori: Min

Det har varit två tuffa juldagar. Julafton spenderad hos svärmor med 39 graders feber inte alltför roligt. Juldagen spenderad hos min föräldrar med mina syskon och barn. Då dock bara med 38 graders feber och sjukt ont i nacken. Kanske inte världens bästa sällskap men det gick. Trevligt har jag haft båda dagarn och Joline är nöjd över sina klappar och det är huvudsaken. 
Idag är jag feberfri och kommer snart ha hela huset fullt av barn. Syrrans barn kommer. De ska egentligen vara hos mina föräldrar men mamma jobbar och nu är pappa sjuk så de kommer hit. Super kul tycker Joline. Måste fundera på lunch till alla bara. Kan bli svårt för vi har inte varit och handlat men men allt går om man vill.
God jul.
 
XOXOXO

Paket

Kategori:

Har precis spenderat två timmar på att slå in julklappar och jag är inte klar. Har slagit in de flesta till min familj och Joline nu är det bara paketen till Richards familj. Det får bli imorgon.
Vi sa att vi inte skulle köpa så mycket till Joline i år så det blev bara 18 st och stackars Julia hon får bara ett.
Nu sova så jag orkat sitta några timmar till med sax, tejp, paket snöre och julpapper.

XOXOXO

Julgran

Kategori:

Joline har fått en liten gran i sitt rum som hon klädde här om dagen. Alla kulor på samma ställe men ändå fin blev den. Funderar på om hon ska få vara med när vi klär stora också. Eller om den bara ska stå där när hon vaknar imorgon.

XOXOXO

Bästa presenten

Kategori:

Fick bästa presenten av mina föräldrar. Ett halsband med två hjärtan och det står Joline på ena och Julia på det andra. Så otroligt fint. Jag har världens bästa föräldrar. Hoppas jag kan bli lika bra som de är.
(Försökte lägga till en bild av halsbandet men det gick inte. Appen är ju otroligt dålig. )

XOXOXO

Hjälp

Kategori:

Behöver lite hjälp. Vad ska jag köpa till Richard i julklapp? Det måste få plats i julstrumpan

Typiskt

Kategori:

Idag är ingen bra dag. Julia har kräkits. Hon spydde upp allt hon hade ätit plus alla galla som fanns i magen. Så jag åkte till Barnkliniken i panik. Men de hittade inget. Troligtvis fullt i tarmarna för att hon inte har bajsat på två dagar. Så det blir lavemang till fröken så hoppas vi hon blir bättre. Håll tummarna åt mig

XOXOXO

Mina fina

Kategori:

Det är min familj. Lika sin pappa det är dom.

Till mig

Kategori:

Grattis jag på födelsedagen.

Glömde

Kategori: Min

Skulle ha gjort ett inlägg igår men jag glömde. Julia firade sin tre månaders dag med att få en spruta. Hon blev väldigt kinkig men efter lite alvedon så blev allt bra. ¨
Har nu precis kommit hem efter Luica firande på dagis. Hon ville inte vara med i tåget men vad gör det. Kanske nästa år.

XOXOXO

Snökaos

Kategori:

Idag är det snökaos. Joline får vara hemma från dagis och jag skulle helst stanna inomhus. Men det går inte. Måste till mamma och hämta post och skotta så det ser ut som om de är hemma. De är på Teneriffa. Kommer hem på söndag. Skönt att åka från +26 till -6.

XOXOXO

Undrar

Kategori:

Undrar vad det skulle kosta att göra ett nytt ansikte. Gillar inte vad jag ser i spegeln.

Blä!!!

Kategori:

Tittade just på bilder där jag är med och jävlar jag är verkligen ingen fröken Sverige. Undrar vad det skulle med ett nytt ansikte?

XOXOXO




Nu är den här

Kategori:

Nu har jag de äntligen i min hand. Min nya IPhone 5. Lätt och smidig och snabb som sjutton. Jag gillar den och Joline gillar min gamla.

XOXOXO

Julbord

Kategori:

Idag är det äntligen dags. Julbord. Va jag har längtat. Ska bli kul att se mina arbetskamrater igen. Det var länge sedan.

XOXOXO