plingela

jag

Sjukstuga

Kategori:

Har sjukstuga här hemma. Jag snorar och nyser och har ont överallt. Julia snorar har feber och kan inte sova på nätterna. Joline är än så länge bara snorig. Richard började snora igår men det är ändå jag som får ta hand om allt. Tur att jag är en sån super kvinna

Vikt

Kategori:

Har gått ner nästan tre kilo på mindre än en månad. Vad har jag gjort? Absolut ingenting. Äter mer godis än vanligt och är slöare. Kan detta viktras bero på min inre stress?
Hur gör för att lugna ner den när jag inte får svar på de frågor jag har?
Hur gör jag för att börja äta maten jag gör och bli mätt mer än en halvtimme?

Bra idé

Kategori:

Vi har byggt en trä altan på framsidan. Vi och vi. Richard och Pelle. Så kom de på den smarta idéen att bygga in en sandlåda. Super smart och praktiskt.

Helg

Kategori:

Helgen har mest spenderats med min mamma och pappa. I lördags var vi på träffen och myste. Både Joline och Julia klappade hästar. Sen var det mors dag middag hos svärmor.
I går var Joline hos mamma från tio sen kom jag och Julia vid två. Halv fyra hade båda barnen somnat. De vaknade igen vid fem och då åkte vi och köpte pizza.
En skön helg.

Tom

Kategori:

Nu är min ork slut. Vet varken ut eller in. Det enda just nu som gör att jag orkar gå upp är mina barn. Om inte jag tar hand om dem är det ingen annan som gör. Jo mina föräldrar men det ska de inte behöva. De har redan gjort sitt.
Skulle behöva semester med barnen bort från allt och en jävla massa pengar.
SUCK!!!!!!!!

Lugnt

Kategori:

Igår kväll somnade Joline på soffan innan klockan var 19:00. Hon har varit hos mormor och lekt med lilja och sen var vi på kalas och dör lekte hon med Wilmer. Det hör inte till vanligheterna att hon somnar på soffan så sent på kvällen.
Julia la jag vid 19 och kl 19:15 sov båda. Jag fick i lugn och ro sitta och titta på när Sverige tog VM guld. Tack mina underbara barn.

Julia

Kategori:

Julia har hunnit bli 8 månader. Hon väger 9300 gram så mycket vägde Joline när hon var 11 månader. Julia har 6 tänder, kryper och vill gärna gå. Hon tror även att hon kan gå själv så släpper gärna taget om fingrarna. Hon har börjat stoppa saker i munnen och pratar och sjunger och skrattar.
Hon älskar sin storasyster visar det gärna genom att alltid skratta när hon ser henne och ropa efter henne när hon går ut ur rummet.
Hon sättet sig även upp från liggande på mage.
Hon börjar bli stor.

Vad gör man inte......

Kategori:

Vad gör man inte för sina barn när de är trötta i benen på vägen till dagis

Bild

Kategori:

Glömde bilden som visar va fin hon va.

Längtat

Kategori:

Vad jag har längtat till att få göra flätor och sätta upp tofsar i Jolines hår. Nu har det äntligen kommit. Flera dagar i rad så har hon frågat efter tofsar eller flätor. Idag va inget undantag. Vi såg likadana ut i håret nu i eftermiddags.

Tåg

Kategori:

På tåget till oxelömarknad. Hon tyckte att det var jätte kul att åka tåg.

Röd

Kategori:

Att man aldrig lär sig. En hel dag i solen arbetandes innebär att man blir solbränd. Bränd är ordet när det gäller mig. Har tok röda axlar och fint signal ljus i ansiktet. Tur har jag som inte får ont. Men när ska jag bli gammal nog att komma ihåg att smörja in mig. Suck!!!

Provar

Kategori:

Provar på att vara 4 barns mamma idag och inatt och imorgon bitti. Har mina 2, syrrans födelsedags barn ( Linnea) och brors största son Hannes. Håller tummarna på att Julia sköter sig inatt så hon inte väcker hela huset vid tre.
Tycker att det är kul att en 10 åring och en snart 8 åring tycker att det är kul att leka med en 3 åring. De är så söta ihop.

Syskon mys

Kategori:

Var i Norrköping igår och köpte skor till Joline. Vi hade några timmar att slå ihjäl och Joline blev trött. Vad gör man då? Jo man stuvar ner båda i vagnen. Tror de hade rätt mysigt.

Åh typiskt

Kategori:

Har hittat en underbar hemsida. Leila Lindholms. Den är underbar synd bara att man inte har många tusenlappar på banken så man kan handla allt man vill ha. Vänta bara tills jag börjar jobba igen då kommet det många paket därifrån.