plingela

jag

Knas Fia

Kategori: Min

Julia tycker lite konstiga saker är mysiga som t ex nytvättade kläder direkt från maskinen. Hon tar ett plagg i taket och snuttar på. Hon snuttar precis som på sin filt och hon går igenom hela tvätthögen. 

Linser

Kategori: Min

Fick i julklapp av min svärmor ett prova på paket med linser. Var på specsavers och provade ut så nu ska jag under veckan prova dem. Det är fan inte lätt att varken sätta in eller ta ut linser. Har en dagars linser nu så jag kan inte bara ta ut dem och skölja av dem om det känns som det sitter något på utan de måste kastas och nya ska tas fram. Men jag provade min solglasögon som jag köpte när jag fixade mina glasögon för två år sedan och de är en jävla sporre till att de ska funka med linser. Glasögonen är så himla snygga. Jag bara längtar till sommaren. 

Nu har det hänt!!

Kategori: Min

Idag har jag varit hos frisören och klippt mig. Var där i okt 2012. Det var hög tid. Tack snälla Pernilla på Klippt och Skuret för min snygga frisyr. Hon klippte och fick fram mina lockar. När jag skulle gå så pratade vi om ny klipptid och då sa jag att jag skulle nog färga håret då. Men det tyckte inte hon. Kanske några ljusa slingor men annars har jag så fin färg på mitt hår. Så ny klipptid med slungor blir det i maj. Jag längtar. 
Nu vet jag var Joline har fått sina lockar ifrån 



Mycket som händer

Kategori: Min

Jaha det blev ingen operation för pappa. Hans lunga var för svag. Så nu ska han få cellgifter men han har inte cancer så det känns ju bra. Åker till Uppsala i eftermiddag efter att jag har varit i Enköping och köpt min nya bil. 
Ska stanna där till söndag och åker med mamma hem. Tror inte att pappa kommer att följa med då tror att han kommer att läggas in på Eskilstuna sjukhus. Vi får se. Suck!!!

Jätte nervös

Kategori: Min

Var och sa hej då till pappa (håller alla tummar att det inte var sista gången). Han ska till Uppsala och opera. De ska ta ut en del av skiten han har i lungan. Pratade med mamma och hon är super nervös och säger att man brukar inte söva folk som har lung besvär och pappa har väldiga besvär. Nu är jag så nervös och det är på fredag som är dagen D. Det är jävligt långt till fredag eftermiddag. Känns inte så bra att mamma ska vara där själv. Vill bara sätta mig ner och grina. Får vänta tills barnen sover. 

Livrädd

Kategori: Min

Pappa ringde för ett par timmar sen och sa att han och mamma skulle vara borta torsdag till lördag minst. Jaha varför det ?? Undrade jag. Pappa ska till Uppsala för att de ska ta en bit från det där skiten han har i lungan. Han ska sövas. Tänk om han inte vaknar upp. Vad fan gör jag då?????? Lät hysterisk över detta. 

Helg

Kategori: Min

Så har helgen gått men rolig var den. Avslutade fredagen med fest med mammorna. Först hos Linda och sen vidare till o'learys. När jag kom hem vid tre tiden på natten så sov hela familjen. Joline låg i min säng så jag gick snällt och la mig på madrassen. Lördagen började mes sovmorgon. Tack för det. Till kl 10 sen upp och ha en liten slapp dag. Vi gick ut efter mellis och åkte pulka. Super roligt fortfarande. Söndagen började som lördagen. Va sovmorgon två dagar i rad. Jo ja tackar ja. Den iväg och stor handla för att sen ha familje mys och dagis packning. Julia börjar ju på dagis. Äntligen!!!

Veckan som gått.

Kategori: Min

Jaha då har Joline börjat på nya avdelningen på dagis och det gick ju ganska bra. Tisdagen började med hysteri som sen lugnade ner sig, onsdagen gick bra och torsdagen tog 40 min att lämna. 
I torsdags kom Emma och Måns och fikade och vi snackade lite skit som vanligt. Kommer sakna detta när jag börjar jobba. Det kommer ju liksom inte finnas lika mycket tid för dessa "spontana" fikabesök. 
Ikväll fredag är det lite festande med mina mammor. Det var så länge sedan sist. Kommer att bli super trevligt. 

Konstigt

Kategori: Min

Vet inte vad det är men varje gång jag tittar på kort på Joline eller Julia så får kah en klump i bröstet och en fundering. Tänk om dom slutar finnas vad i helvete skulle jag göra då??? Den kommer för en sekund och sen försvinner den men den kommer. Älskar min barn så mycket att det gör ont och rädslan att förlora dem är större än det går att beskriva. 
Älskar er mina underbara döttrar. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Dagen

Kategori: Min

Idag fast för 4 år sedan så kom hon min underbara första dotter. Så konstigt att jag minns hela förlossningen och bb tiden. Tur att Richard fanns där för jag kunde verkligen inte röra mig första dagen. Hade aldrig kunnat tro att den lilla tösen som jag precis hade tryckt ut kunde blir denna fantastiska 4 åring jag har idag. Hon är helt perfekt och den artigaste 4 åringen jag vet. 
Älskar dig Joline min underbara prinsessa. 

Nyår

Kategori: Min

Nyåret blev lugnt och mysigt. Syrran och barnen var här som vanligt. Vi började med fika. Kaffe och tårta för att sedan äta (ett par timmar senare) äta fläskytterfilé med svärmors potatisgratäng, sallad och bea, till dessert blev vit chocklad pannacotta som vi gjorde själva för första gången. Fanns även marängsviss om man ville ha det också. 
Julia sov kl 20:30 och Joline somnade innan 22. Lilja storknade 23:50. 2013 avslutades med ett parti Cluedo och 2014 invigdes med desamma. Fyra omgångar spelade vi och jag vann två. Richard vann de andra två. 
Knappt en vinflaska drack vi och en liten flaska skumpa. Så inte mår vi dåligt idag heller 👍👍👍👍

Jaha

Kategori: Min

Så blev det 2014. Känns ingen skillnad. Undrar vad detta år har att erbjuda???? Hoppas på träning, nytt jobb, ny bil, fortsatt umgänge med mina nära och kära bl.a.  
Om en månad är det dags att börja jobba. Mycket jag vill hinna med innan dess. Fick schemat igår och har redan jobbångest. 
Innan januari är slut ska vi fira Joline, åka till Boda Borg, köpa ny bil, skola in på dagis och en massa mys. 
Första dagen på nyåret har än så länge fortfarande bara bjudit på myskläder. Blir en inne dag idag.