plingela

jag

Billig

Kategori:

Idag är han billig. Så trött på honom. Gick upp typ två minuter innan han behövde åka. Åkte. Kom gick upp och jobbade i ca en timme. Kom ner gnällde på Joline var sur åkte och handlade mat. Åt la sig i soffan med hörlurar lyssna på musik. Sover. Tack som fan. Ensam mamma med tre barn är precis vad jag är.

Hlr

Kategori: Min

Har varit på hjärta och lungräddning idag på öppna förskolan. Mycket nyttigt. Skadad blir man också. Har en sprucken blåsa på handlingen efter alla kompressioner. Fast det kan man ta för han som håller i det är riktigt snygg..

Helt plötsligt

Kategori:

Helt plötsligt från ingenstans är Julia jätte täppt i näsan. Det var hon inte när hon somnade. Precis så var det för Joline igår men imorse var det ingen täppt näsa.

Glad alla hjärtans dag

Kategori:

Detta fina hjärta kom Joline hem med. Det har hon gjort på dagis. Nu börjar den underbara tiden då de pysslar till alla högtider. Jag bara älskar det.

Skönt

Kategori:

Känns som allt är på väg åt rätt håll nu. Jag och Richard är på rätt väg. Julia är glad och underbar. Joline är underbar och börjar bli stor och huset börjar komma i ordning. Vinden är nästa klar nu med Richards kontor där. Snart dags att börja fundera över hur Julias rum ska se ut och så är det snart vår. Får vi hoppas. Livet känns bra igen. Bara för att det känns så bra så funderar jag på att börja läsa spanska igen och att gå och prata om att börja plugga. Jag vill verkligen bli psykolog. Häll tummarna för att jag blir det innan jag fyller fyrtio.

Tillbaka

Kategori:

Välkommen du äckliga röda. Du har inte varit saknad.

Glömde

Kategori:

Glömde bilden

Gullunge

Kategori:

Hon är världens sötaste och för tillfället världens gladaste.

Hoppas

Kategori:

Jag hoppas verkligen att Joline vet och förstår hur mycket jag älskar henne.

Någons idol

Kategori:

Växte några centimeter idag. Fick höra att jag är en av Hanna Biancas idoler. Måttligt stolt över det. Att vara idol till en treåring det är inte illa. Måste tänka på att föregå som ett gott exempel nu.
Tack Hanna hoppas jag fortsätter vara det.