plingela

jag

Evigheter sedan

Kategori: Min

Har inte skrivit på as länge. Hinner knappt med att göra något längre. Jobbar heltid och är helt slut. Min kropp är nog rätt ovan. Ska ta mig tid att skriva vad som har hänt någon gång under veckan. Det är mycket som har hänt. 

Bakslag

Kategori: Min

Jaha då har Julia fått diarré på grund av sin medicin. Ringa barnkliniken och se vad vi ska göra. Vet inte om medicinen hjälpte heller. Tänker inte låta henne ha diarré i 2 veckor bara för att hon ska äta medicin. Stackars barn. 

Sömn

Kategori: Min

Yes då har vi varit hos doktorn med Julia för att prata om hennes sömn. Det första Julia gjorde när hon såg doktorn var att ge henne en kram. Det fick doktorn att smälta. Hon var verkligen super bra. Hon lyssnade verkligen på vad jag sa och kom några förslag. Det första är att vi väntar på tid för att göra ett sömn EEG. Bara det att det är typ 3 månaders väntetid och då har vi tydligen blivit prioriterade. Fick piller också mot sura uppstötningar mest för att utesluta. 2 tabletter varje morgon innan välling i 2 veckors tid. Började med 1 tablett och det verkade inte funka så vi kör 2 istället. Får se hur det går.