plingela

jag

Hemma

Kategori:

Dagis ringde kl åtta och frågade om Joline kunde stanna hemma för att de har ingen personal. De ligger hemma med magsjuka hela högen och även xtra personalen. Självklart kunde hon vara hemma. Hade verkligen ingen lust att ge mig ut i detta skit väder.
Julia har sovit hela dagen och gör så även nu så Joline passar på att roa sig i badkaret. Bra och skön hemmadag.

XOXOXO

Underbar

Kategori:

Filmen var helt underbar. Tänk om man kunde ha ett sådant liv som i filmerna. Va lycklig man skulle vara då.
Filmen var helt underbar. Kommer att se den massor ned gånger till här hemma.


XOXOXO

Äntligen

Kategori: Min

14:45 då smäller det som jag har väntat. Breaking Dawn part 2. Mamma och jag ska gå. Syrran ska ha Julia. Det kan bli intressant för Julia har berstämt sig för att våga vägra nappflaska. Ska åka och köpa en annan så får vi se hur det går. Hoppas hon inte behöver ha mat.

XOXOXO

Typiskt

Kategori:

Så typiskt att Julia ska vara för jävlig när Richard är borta. Kan bli en tuff natt.

XOXOXO

Sova

Kategori:

Idag hade jag jätte gärna legat kvar i sängen. Huvudvärk och en konstig känsla i kroppen. Kan vara en förkylning på g. Jippi. Richard åker bort nästan hela nästa vecka. Inte tid att bli sjuk.

XOXOXO

Konstigt

Kategori:

Hela mitt inlägg om veckan som skulle vara i förra inlägget kom aldrig med. Konstigt.

XOXOXO

Kul vecka

Kategori:

Jobbigt

Kategori:

Det är jobbigt att vara på fars dag middag med hela familjen. 6 vuxna och 5 barn. Barnen är mellan 9 och 3 år.

Fars dag

Kategori: Min

Idag är det fars dag och middag hos mor och far. Hela familjen kommer och det ska bli jätte roligt, Det var länge sedan vi var samlade allihopa.
 
På torsdag ska vi ses gamla mammagruppen, Vi är alla snart två barns mammor. Det tycker jag är ganska roligt. 5 mammor och 10 barn på mindre än tre år. Den sista ligger i magen men ska enligt beräkningar komma ut imorgon.
 
Imorgon är det fotografering av Joline på öppna förskolan. Hoppas hon skrattar lika mycket den här gången.
 
XOXOXO

Fint

Kategori: Min

Idag har jag varit och hämtat korten som jag tog på mina barn på bildproffsen. Det var så fina. Vilka söta barn jag har. Galet fina kort. Två svartvita och två i färg. Det kommer att bli förstoringar på dessa kort. Så nöjd.
 
XOXOXO

Suck

Kategori:

Igår var vi på 60 års kalas hos svärmor och ja det gick ju som jag väntat mig. Joline va snäll och charmade alla men Julia var en skit unge. Det började med att hon kräktes ner hela mig och sen konstant skrikande och satt fast på mig.
Så jag och Julia satt två tredjedelar av kvällen i sovrummet. Kul fest.

Å idag då. Efter en underbar natt och sov morgon till åtta så har mini skrikit hela morgonen och Joline har hart treåring trots och Richard bara sover. Känns ibland som jag är en ensam mamma. Underbart.

Idag är ingen bra dag.


XOXOXO