plingela

jag

Joho semestern???

Kategori: Min

Jaha då har man snart haft sina tre veckors semester. Varför går det alltid så himla fort när man har det lugnt och skönt?
Som tur är har jag en vecka i september också och sen om allt går som det ska så är jag hemma från mitten av december men det är långt dit.
Hoppas verkligen att Pernilla ska flytta tillbaka till Nypan då kanske vi kan ses lite oftare tillsammans med Michelle förstås. Saknar det gamla gänget. Bara sitta och snacka en himla massa skit på ett av stadens java ställen. Bara sitta i timmar och snacka om egentligen igenting men fan vad trevligt vi hade.
Nej nu är det tvn som gäller .
Til next time
XOXO
Pingela

Sjukan

Kategori: Min

Snart dags att besöka sjukan igen. Har nog aldrig varit där så mycket som nu. Men nästa gång blir nog den bästa får reda på datum. Återkommer med info när jag varit där.

XOXO
Pinglan

Semester

Kategori: Min

Sitter på ett hotell i Köpenhamn och väntar på att tivoli ska öppna. Vädret anske inte är så bra men det är alldeles lagom för att strosa på tivoli. Snart är den här danmarks semester slut. det har gått alldeles för fort. Tur att jag har två veckor till sen när jag kommer hem. De är så himla skönt att vara ledig...

XOXO
Pingela