plingela

jag

Sova

Kategori:

Varför kan jag inte sova när mina barn sover. Julia har sovit sen kl två och Jolibe somnade vi kvart över tre så varför sover inte jag?


XOXOXO

Blä

Kategori:

Idag är ingen bra dag. Joline har inte sovit inatt. Julia skriker i ett om man inte bär henne. Jag mår inte hundra och Richard är grinig som vanligt. Just nu ångrar jag att vi skaffade en till.
Så börjar Julia prata och va en glad tjej och då försvinner de känslorna.
Fast just nu vill jag bara grina och städa huset och tvätta och diska och rensa garderoben bara för att jag inte kan för att Julia inte vill ligga själv


XOXOXO

Konstigt

Kategori: Min

tänk va konstiga saker som man kan sakna. Tex rutiner

Skumt

Kategori: Min

Det blir mycket barn snack just nu men det händer inte så mycket annat i mitt liv just nu.
Jag undrar varför lillskruttan skriker så otroligt för ingenting. Richard var ute inatt och körde bil med henne för att hon skulle vara tyst och sova. Ingenting funkade inte att äta,inte att sitta hos mig, inte att ligga ner och bli guppad verkligen ingenting.
Tänk om hon kunde somna vd tolv och vakna vid sex utan att vakna. Min högsta önskan just nu.
'
 
XOXOXO

En bra dag

Kategori:

Ja idag kan jag amma ordentligt. Med plast tutte på men ändå. Det gör inte ont längre. Fortfarande röda men inte ömma.
Har fått sova också. Helt underbart. Stora tjejen är hos mamma och lillan har mellan ett och halv nio varit vaken max en halv timme. Så skönt.

Håller tummarna att mjölk produktionen kommer igång. Har inte kunnat pumpa ut så jätte mycket nu de senaste gångerna men håller alla tummar att hon får det att komma igång igen.


XOXOXO

Ingen bra dag

Kategori: Min

Har fått ge Julia ersättning idag, Har troligtvis fått svamp på brösten och det är inge skönt. Kan knappt inte ha en tröja på. Har pumpat ut ett halv glas mjölk från ett bröst hoppas hon vill ha det när hon vaknar sen. Känner mig som världens sämsta mamma som inte kan ge mitt barn mjölk från det stället det ska komma ifrån.
Hon åt ersättningen med god aptit fick till och med göra mera så hon lider nog inte av att inte äta min mjölk men jag gör det. Hoppas att jag kan amma henne snart igen.
 
XOXOXO

Försök

Kategori: Min

det var ett tag sedan sist men nu ska jag försöka mig på det här igen. Har ganska mycket som jag vill ha ut men känner inte att jag har någon direkt att tynga ner detta med. Men det ska jag inte skriva nu. Tänkte bara medela att jag ska börja igen om det nu är någon som läser.
Om det är någon som läser så kan ni väl berätta för mig hur man gör för att få sidan lite mer personlig. Tack

Ha det bra tills nästa gång som inte ska bli om allt för länge.

XOXOXO