plingela

jag

Snabbis

Kategori: Min

Har inte så stor lust att skriva just nu men jag måste uppdatera mig själv lite. Dottern min har börjat jollra massor. Så fort hon vaknar så börjar hon. Det har hon gjort i en vecka nu. Tiden går så himla fort och det händer så mycket nu. Hon har fått en himla massa prickar och en del av dem verkar klia. Stackarn hon kan inte sova ordentligt. Vad gor jag åt det jo jag har slutat med mjölk. Hoppas det funkar att prickarna försvinner och att hon kan sova igen...
Nu har hon vaknat och ska badas.
Til next time
XOXO 

Ojdå

Kategori: Min

Nu har jag inte skrivit på ett par dag och oj va fort man glömmer. I fredags var vi på babymassage. det var armar och mage. Inte en hit tyckte Joline. Hon sympati skrek med de andra barnen. Inte så konstigt hon var ju lite trött också. Pappa kom en liten stund på massagen han hade varit och bytt däck. Vi åkte sen till maxi och handlade. Då sov hon. Hon somnade i min famn på familjecentralen. Hon var jätte duktig där på natten. Hon somnade vid 20 och vaknade 01.50 och sen vaknade hon 06 igen och sen vaknade hon för dagnen 09.30. Sov morgon.... Så skönt att vakna och känna sig utvilad.

Vad gjorde vi i lördags då? Vi vaknade  ganska tidigt. Hon var inte alls lika duktig. Men men....Richard gick upp samtidigt som oss lite ovanligt faktiskt. Vi åt frukost och tittade på tv. Sen funderade vi på vad vi skulle göra. Det var inge fint väder så ingen promenad det får bli idag. Det hela slutade med att jag hade glömt att vi skulle till mamma och äta. Så där hamnade vi. Brorsan och Wilmer var där och Linnea och lilja också. Joline blev sp himla övertrött att hon inte var rolig. Hon bara skrek. Vi gick hem vid 22 och hon nsomnade nästan direkt i sängen.

Nu är det söndag och vi vaknade vid 9. Hon har legat en stund i babygymet. Där tog hon en mikro sömn. Vi har myst och också. Det gäller att passa på snart vill hon nog inte mysa med mamma längre. Nu sitter hon hos Puh men jag ska mysa mera nu när jag har skrivit färdigt.

Hoppas jag kommer ihåg att skriva ikväll.

XOXO 

Lunch date

Kategori: Min

Joline somnade inte direkt men nästan igår. Hon vaknade flera gånger under natten för att äta. Det är lite ovanligt hon brukar vakna kanske en eller två gånger. Hon sov iallafall till 07.45. Vi satt en stund och myste i soffan innan vi gjorde oss i ordning. Vi ska ju på lunch date. Pappa låg och sov som vanligt när vi gör oss i ordning.
Hemma hos Emma var det vi och susanne och Theo, Linda och Oliver och efter maten kom frida. Vi fick en jätte god soppa eller gryta eller vad jag ska kalla det. Men det var verkligen super gott. Efter det blev det kaffe med nybakade bullar som också va super goda. Emma bor i en jätte fin lägenhet. Blev lite avis faktiskt. Joline visade sig nästan på sina braiga sida några små missnöjda skrik. Hon somnade hos Emma en liten stund. Hon somnade på vägen till emma också.
Vi äkte hem vid 15.45. Hon somnade i bilen och sov till 17 ungefär. Vi satte henne i babysitern eller hos Puh som vi säger medan vi lagade mat. När jag tittar till på henne så sover hon. Hon har aldrig somnat hos Puh förut. Hon sov så gulligt. Jag tror att jag tog typ 10 kort på henne. Hon satt där och sov till kl var typ halv sju, då väckte jag henne. Pappa och Joline satt och myste en stund och vid 20 så stoppade vi henne i badet. Hon verkar ha vant sig vid att bada för det är inga skrik eller missnöjda uttryck. Sen smörjde jag henne med nya salvan. Prickarna i ansiktet har nästan forsvunnit värsta mirakel salvan. Sen på med pyamas lite mat och i säng. Pappa ligger i sängen och tittar på tv för en gångs skulle, det brukar vara jag.. Jag tror hon somnade ganska direkt. Det är jobbigt att gå på lunch date. Hoppas hon sover ganska många timmar nu.
Imorgon är det massage. Får se om det kan vara något. Förra gången var det inte så upphetsande. Hoppas det blir bättre imorgon.
XOXO

Typiskt

Kategori: Min

Joline sov till 20.00 igår kväll. Jag kände på mig att hon skulle vakna tidigt men inte så tidigt. Kl 06.00 slog hon upp sina bruna. Då hade hon först svårt att sova på kvällen. La henne i min säng först där somnade hon vid 23 sen vaknade hon vid 04 då fick hon mat och sen ner i sin säng. Då vaknade hon då igen kl 06. Tillbaka till min säng för mat och förhoppning om att somna om. Ja eller hur. Det gick inte.
Hon fick sina första sprutor idag. Det gick bra men så typiskt så somnade hon precis innan vi skulle dit. Så det var bara att väck och dra. Hon vart lite sur nu på kvällen men hon har ingen feber vad jag har märkt. I dag somnade hon kl20.45 alldeles själv i sin säng.
Jag hoppar lite skriver det jag kommer på. var och köpe en salva till hennes röda prickar börja bli någon slas eksem så det är bara att smörja innan det blir värre. Det är ju dop snart och då måste man ju vara fin på kort.
Det var vad jag kom på just nu. Vem vet kanske det blir ett inlägg till. Natten är ung...........
XOXO

Kyrkan

Kategori: Min

Idag vakande Joline vid nio. Då gick vi ner och mös i soffan. Richard var i Norrköping och jobbade. Vi hade en träff med prästen som ska döpa Joline. Henne träffade vi kl13 utanför kyrkan. Hon sov under hela mötet. har en bra känsla för dopet. Prästen känns helt rätt. Sen var vi på telia och köpte nya telefoner. Varsin iphone blev det. Sen hem och ge JOline mat. Hon somnade vi 16.30 och nu kl 18.10 sover hon fortfarande. Richard är hos sin mamma. Mormor Thyra ligger på sjukhuset. Hon har haft maginfluensa och har blivit uttorkad så då fick det bli sjukhuset. Hoppas hon blir bra snart.
XOXO

Joline

Kategori: Min

Nu kommer bloggen att handla om Joline.
Igår på annandag påsk var vi på middag hos mamma och pappa. Det var vi, mamma och pappa, Jim och lena, Wilmer och Hannes och Camilla ioch Lilja. Linnea var sjuk så hon fick stanna hemma. Joline kunde inte slappna av. Hon hoppade högt när Lilja skrek och när man pratade högt.
Vi var hemme vid 19 och jag nattade henne vid 20.30. Men honkunde inte slappna av. Hon låg och röck i vagga så hela vaggan gungade. Jag fick ta upp henne och lägga henne i min säng. Där kunde hon till slut somna. Hon sov till 04 då flyttade jag henne till sin sägn och där låg hon i två timmar. Tycker så synd om henne när hon inte kan slappna av.  Vet inte vad jag kan göra för att göra det bättre.
XOXO