plingela

jag

Igen

Kategori: Min

Jaha i helgen är det dags igen. Jobb. Har faktiskt fått sova inatt men jag ska jobba till 21 och det har jag egentligen inte lust med. Har lite ångest för att jobba just denna helg. Det är så mycket som händer denna helg. Idag är det namngivning för Lexie och imorgon får vi hämta Julias fisk på alla helgona kyrkan. Massor jag missar. Nästa helg är det underbara barn mässan och jag skulle egentligen vilja åka på söndag men det blir fredag för jag jobbar den helgen också. 

Kolmården

Kategori: Min

Idag var vi på Kolmården men vi köpte inga årskort som alla andra. Det är ju inte kul där. Idag såg vi faktiskt både lodjur och varg det gör ju inte till vanligheterna. Såg delfinshowen och det var ju faktiskt ganska mycket delfin uppvisning den här gången. 
Det regnade ganska mycket så vi gick igen ganska fort. Joline orkar inte gå igenom hela. Hon är fortfarande för liten. Men om ett par år kan det nog bli årskort på Kolmården för familjen Krath också. 


Julia

Kategori: Min

När man är ett år och en vecka så kan man klättra upp i soffan helt själv. 

Vårdcentral

Kategori: Min

Jaha då har Joline fått urinvägs infektion. Snacka om att man känner sig som en dålig mamma. Hon har fått antibiotika som hon ska ta i fem dagar. Hon har fått tabletter. Fem stycken ska hon ta morgon och kväll. 
Hon var så duktig på vårdcentralen. De tog stick i fingret. Lite ledsen men absolut inte hysterisk. 
Tog tabletterna här på kvällen utan att bli upprörd. Hon är så duktig mitt hjärta. Hoppas hon förstår hur mycket jag älskar henne och aldrig vill henne någe ont. 
Med vänlig hälsning, den dåliga mamman

1år

Kategori: Min

När man är 1 år som Julia är nu så kan man nynna Hjulen på bussen och så kan man ställa två klossar på varandra snart ett helt torn kan hon bygga. 

Ett års kalas

Kategori: Min

Idag har vi haft ett års kalas för Julia med släkten eller vad man nu ska kalla det. Svärmor, mor och far, faster, bror och syster. Det var det. Så mycket betyder Julia för alla andra känns det som. 
Syrran och jag skulle ha druckit vin ikväll som blev bestämt för länge sedan men hon ställde in. Hon skulle fixa bilen och naglarna imorgon. Där ser man vart hennes prio ligger. 
Känner mig lite nere och värdelös. 

Lyckans mig

Kategori: Min

Är så glad, stolt, lycklig och otroligt tacksam att denna lilla flicka finns i mitt liv. Kan inte med ord beskriva hur mycket jag älska henne. 

Ett år.

Kategori: Min



Tänk va fort det går. Lilla Julia blir ett år idag. Känns som igår jag var gravid. Grattis mammas finaste lilla skrikunge. 

Skulle vilja

Kategori: Min

Skulle vilja skriva värsta lång inlägget. Har så mycket att skriva av mig men jag orkar inte. Precis så känns hela mitt liv. Jag orkar inte.
God natt

Pelle

Kategori: Min

Efter middagen idag tog vi en tur ut till Pelle och Arras. Vi drack kaffe, sköt luftgevär och åkte fyrhjuling. Joline vill ha en sådan när hon fyller år säger hon. Roligt hade hon iallafall och sover gott i sin säng nu precis som sin syster.

Storasyster

Kategori: Min

Ibland är Joline alldeles för söt. Som imorse när hon gav Julia sin välling i sackosäcken.

För söt

Kategori: Min

Joline kom in i vardagsrummet med en sak som jag köpt till Jenny. Så säger hon vart är Jenny? Jag svarar att jag inte vet. Hon kanske är på stan och fikar. Joline svarar att hon ska med Jenny och Pelle på stan och fika. Jag kunde gå till min faster och Julia skulle jag lämna på zoo. Joline skulle vara själv med Jenny och fika på stan.
Hon är ju för söt.