plingela

jag

Mors dag

Kategori: Min

Tack min älskade sambo och mina älskade barn för dessa fina presenter. 
Känner mig väldigt bortskämd

Arg!!!

Kategori: Min

Idag är jag skit arg på syrrans jävla ex. Dom gjorde slut för typ tre år sedan och han håller fortfarande på att trakassera henne. Han har skaffat ny tjej. Igår hade Camilla stött på honom när hon var ute och knuffat till honom någonstans hon vet inte vart på kroppen och bett honom dra åt helvete. Då helt från ingenstans så slår hans ny tjej till Camilla rakt över örat så Camilla dammar ju rett i backen. Som tur va så såg polisen allt men min puckade syster polisanmälde henne inte. Och syrrans ex stod bara där och gjorde inte ett skit. Skoja inte att nästa gång jag ser honom eller helst dem båda så ska de få äta så mycket skit. Nu jävlar räcker det. Nu är det slut på trevligheterna. 

Det var eb stund sedan

Kategori: Min

Har inte haft tid att skriva. Nu sitter  jag i Jolines rum med em vaken Joline efter ett kvällspass. Är så trött på jobbet så jag kan kräkas. Eller nej inte jobbet i sig men all skit runt omkring. Ska maila min chef när jag knåpat ihop ett bra mail med diverse frågor ska bli spännande att få svar på dessa. 

Har fått tid till Julias sömn EEG. 15maj kl 07:35 i Eskilstuna. Ska försöka hålla henne vaken från 03 till 07:30. Måste bli boende i Eskilstuna den natten. Finns ju inget annat. Ska egentligen jobba två kvällspass då och pratade med min chef och hon säger det skulle vara bra om du kan jobba 14 maj på dagen efter som du har en upplärning. Tror att jag skiter total i uppkörningen mina barn går helt klart före jobbet. 
Har även fått tid till öron näsa hals igen. Jo tack den 2 juni. Det går undan i svängarna. Håller tummarna att det blir en operationstid bokad direkt då. 
Nu sover nog Joline så jag ska hå och äta mig en natt macka och njuta av min tre dagars ledighet. Jag tänker inte svara om jobbet ringer.