plingela

jag

Undrar/hoppas

Kategori:

Jag undrar om eller jag hoppas att jag på något vis har hjälpt någon att må mycket bättre.
Jag önskar att jag har betytt något i någons liv.

Sova

Kategori:

Joline har fått sin förmåga att somna på konstiga ställen från mig.
Igår var vi på dop. Julia väckte oss 05:20 så vi var ganska slitna. Efter kyrkan var det kaffe i församlingshemmet. Joline tröttnade ganska snabbt så hon kröp in under en stol som stod i hörnet bakom vårt bord använde filten som kudde och lånade min telefon och tittade på you tube. Hon tittade i typ två minuter sen sov hon och hon sov gott.
Hon kan somna var som helst precis som jag när jag var i hennes ålder.

Mina föräldrar

Kategori:

Jag ÄLSKAR min mamma
Jag ÄLSKAR min pappa
Jag önskar att jag på något vis kunde vissa min mamma och pappa hur mycket jag älskar dem, hur mycket de betyder för mig, hur mycket de gör att veta att de bor bara på andra sidan parkeringen.
Önskar verkligen att jag kunde visa dem vad allt det har gjort för mig och mina barn betyder. Tryggheten de sänder ut. Hoppas verkligen att jag kan förmedla samma känsla jag har till mina föräldrar till mina barn. Att mina barn alltid kommer känna sig lika älskade av mig som känner mig av mina föräldrar.
Jag älskar verkligen mina föräldrar.

Sova

Kategori:

Båda mina barn har valt olika platser att sova på idag.
Julia valde som bumbo stol och Joline ligger på golvet på sackosäcken på kudde under en filt.

Sova

Kategori:

Idag valde Julia att somna på ett lite annorlunda sätt.
Alla sätt är bra utom de dåliga

Lördagen

Kategori:

Var helt super rolig och tuff. Ett bryt ihop men men det behövdes.
Vaknade på söndagen med träningsvärk och ingen huvudvärk. Idag tisdag har jag fortfarande så sjukt ont i vänster lår. Måste ut och dansa oftare.
Tack Linda, Jenny och Angelica för en super rolig lördags kväll

Äntligen

Kategori:

Nu är det snart dags som jag har längtat. Daten med mammorna. Vi har alltid så trevligt och så otroligt mycke att prata om. Tycker lite synd om Stefan ( Jennys kille) som fick lyssna på allt förra gången.
Nu är det även min tur att dricka ingen amning längre. Så imorgon ska jag till bolaget ett ställe jag inte varit på besök hos på många månader.

Konstig saknad

Kategori:

Har en sån konstig känsla en slags saknad efter Joline när hon ligger i sin säng och sover och inte i min. Den här värmen och lukten och känslan av att hon ligger här bredvid mig går inte att förklara annat än en enorm saknad.
Hoppas och tror att jag kommer känna det samma för Julia när hon sover i sitt rum i en säng hon kan klättra ur.

Cykel

Kategori:

Idag har Joline cyklat på sin cykel som morfar har köpt (det talar hon om för alla) ute för första gången. Hon cyklade till mormor och morfar. En liten vurpa men upp på cykeln igen.
Hon börjar bli stor.

Gris

Kategori:

Så här ser en liten gris ut som vaknade kvart i fem och väckte hela huset. Ingen har sovit sen dess.

Insikt

Kategori:

Insåg just att jag inte har gjort ett skit med mitt liv. Har inte gjort något meningsfullt.
Har en sådan önska att bli psykolog men hur fan ska jag orka, hinna eller ha råd med det?
Tänk om man hade en sugar daddy som betalade allt. Fan så skönt.

Idag är ingen bra dag........

Varför

Kategori:

Varför har jag fått barn dom inte sover på nätterna. Inatt har båda varit för jävliga. Julia va hungrig och Joline blev väckt av sin syster. Ska börja ge Julia lagad mat två gånger om dagen för att se om hon inte är lika hungrig på natten då. Joline ska vi tampas med att hon ska sova hela natten i sin säng. Nu har vi ju fått börja om med att hon ens ska somna i sin säng och inte i min. Tänk va snabbt rutiner bryts när inte pappa gör som mamma har gjort.

Sjukhus

Kategori:

Igår var jag på Barnkliniken med Julia för att försöka få reda på vad jag kan göra med hennes mage. Hon kniper för att inte bajsa och sen bär hon inte kan knipa längre så skriker hon hysteriskt när hon bajsar. I bland går det så långt att hon kräks istället.
På sjukan fick jag träffa en polsk läkare som inte brydde sig om att lyssna på mig utan skulle bara ställa sina frågor. Hon var helt inställd på att Julia är laktos intolerans men det för inte jag. Hon är inte lös eller hård i magen. Hon är inte uppsvälld eller har ont i magen. Vi tig blodprov för att se om hon har någon allergi. De stack henne i tårna men hon sa absolut ingenting. Ska prova att hålla henne borta från mjölk ändå så får vi se hur det går.
Kommer inte vilja ha något mer med Barnkliniken att göra. Två gånger varit där och båda gångerna fått skit läkare.

Ullared

Kategori:

Igår var det så äntligen dags att åka till Ullared. 04;08 gick bilen som innehöll mig, Julia, syrran och mamma. Typ 08:15 var vi framme och det var dags att shoppa. Redan vid tolv var vi klara och då hade vi gått igenom två gånger. Mot kassorna och 1700 kr senare åkte vi hem. Gissa om jag vart poppis när jag kom hem. Hon fick även ett par nya skor. Ett par gympa dojor som blinkar.
Blir en resa igen i höst. Alltid lika roligt att åka till Ullared.

Tisdag

Kategori:

På tisdag är det äntligen dags. Då åker jag, mamma och syrran och Julia till Ullared. Vi skulle ha åkt i höstas men det blev aldrig av men nu är det dags. Ska bli så kul.

Hoppas

Kategori:

Då var det dags igen för Julia. Förstoppad. Tredje gången på tre månader. Sånt strul med hennes mage. Hon skriker när hon bajsar och nu kniper hon för att inte bajsa. Så vi ska till sjukhuset på onsdag för att försöka se vad som är fel. Hon får allt. Katrinplommon, messmör i vällingen, raps olja i maten, päron skulle jag ta det lugnt med.
Skönt att Richard va hemma i onsdags så han fick vara med och se hur obehagligt det är när hon spyr ner hela sängen.
Mamma kom igår och gav henne lavemang så jag hoppas att hon klarar sig till onsdag.

Bra helg

Kategori:

Har haft en super helg.
Julia sover hela nätterna nu mera och det tackar man ju för.
Har haft en super trevlig fredag med syskon och syskonbarn som faktiskt höll på ända till 21 och Joline höll sig vaken. Lördagen började med frukost med syrran och barn. Amerikanska pannkakor blev det. Sen lunch och fika för att sedan avsluta kvällen hos svärmor.
Söndag hem till syrran för Richard skulle till Pelle och fixa min bil sen bara hemma och mysa.
Idag måndag kommer mor och far hem så jag hoppas vi ska dit i eftermiddag och visa upp Julias tredje tand som kom i fredags.
Hoppas ni andra har haft en bra påsk.