plingela

jag

Tänk om

Kategori: Min

Jag har så många önskningar och vill så mycket men jag vet inte hur jag ska kunna få igenom det. Tänk om bara en skulle funka. Tror mitt hjärta skulle bli lite lättare.

Sjukstuga

Kategori: Min

Då har sjukstugan drabbat oss. Joline och Julia ligger och sover med Alvedon och näsdroppar i kroppen. Men det gör ingen skillnad. Julia sover lika illa för det. Så det blir till att sova på madrass i hennes rum. Men vad gör man inte för de små.

Suck

Kategori: Min

Kl är 02:40 och jag sitter med en Julia som inte kan sova och då kommer alla möjliga konstiga tankar. Framför allt så undrar jag om min totala brist på ett social liv gör att Joline lider. Hon leker ju bara med barn i sin ålder 3 av 7 dagar i veckan.
Är det mitt fel att hon har svårt att låna ut sina saker?
Är det mitt fel att hon inte kan leka ihop med andra barn?
Lider hon av detta?
Det gör ont i mitt bröst när jag tänker på sådan här saker. Jag hoppas verkligen att hon inte lider. Hon och hennes syster är ju mina allt. Jag gör vad som helst för dem.

Mys

Kategori: Min

Jag var hos en fd arbetskamrat och drack lite vin i lördags och då fick joline passa på att sova hos farmor. De skulle till sagostigen på söndagen.
Jag var hemma tidigt så Richard och jag spelade lite tv spel i vår ensamhet.
Julia vaknade vid åtta på söndags morgonen så då passade vi på att mysa innan vi fick ner och år frukost. En timme mös vi och busade i sängen innan vi gick ner och hon var så glad. Tänk om man kunde ha fler sådana mysiga morgonar.

En bra dag

Kategori: Min

Idag fick Joline vara hemma från dagis för vi tog med mormor och morfar till Söderköping. Där åt vi lunch, tittade på båtar och båtar som slussade, lekte i lekparken, promenerade och sist men inte minst så satt vi på smultronstället och åt glass. Det har jag aldrig gjort förut. Lite regn kom det när vi åt glass men annars var det sol.
En riktig bra utflykt.

Rutin

Kategori: Min

Imorgon är det dags efter sju veckors frånvaro. Dagis. Äntligen tillbaka till lite rutiner. Det värsta är ju bara att det kommer bli så stressigt på morgonen. Vi brukar ju inte vara klara förens vid tio tiden och nu ska vi vara på dagis kl nio. Håll alla tummar på en bra första morgon.

Glömde

Kategori: Min

Jag är bäst på att glömma bilderna.

Igår lördag

Kategori: Min

Igår lördag var vi hos syrrans arbetskamrat Anki och badade. Hon har en stor kall pool och en spa pool. Blev ingen spa pool för det var för varmt. Julia badade en liten stund sen tyckte hon att det blev för kallt. Sen badade Joline och hade jätte kul. Hon satt på en giraff och plaskade fötterna och sen skulle hon upp på den stora delfinen. Det slutade i ett magplask från Joline. Hon fick lite panik men innan vi skulle hem så skulle hon i igen så jag tror inte hon blev allt för rädd. En skön dag med många skratt och skönt bad.
Funderar på om vi ska skaffa oss en sådan.

I sitt rum

Kategori: Min

Idag ska Julia sova i sitt rum för första gången. Kommer eka bra där inne om hon vaknar inatt och skriker som hon har gjort de senaste nätterna. De står en säng och em fåtölj i rummet.

Hoppas inte

Kategori: Min

Hoppas inte att känslan i kroppen stämmer

Varför

Kategori: Min

Varför har kidsen börjat gå upp kl sju varje morgon? Tyckte om när de sov till halv nio.
De blir så gnälliga när de vaknar så tidigt.
Fast de är ju snart dags att börja gå till dagis så det är väl bra att börja nu så man vänjer sig.