plingela

jag

Svårt

Kategori:

Min minsta hade lite svårt att somna igår. Hon gjorde precis som sin stora syster gjorde i samma ålder. Öva på att ligga på mage och träna inför krypningen.

Det var länge sedan

Kategori:

Idag pussades jag och min sambo för första gången sen typ nyårsafton. Det var precis lika trevligt som jag minns det.

Skit sjukhus

Kategori:

Har spenderat hela förmiddagen på Barnkliniken. Julia har ju en envis hosta så jag ville kolla om hon har rs viruset. Doktorn gjorde inte testet. Hon tog inte ens tempen på henne. Men skicka mig till andra sidan sjukhuset till öron för att hon inte såg för att Julia hade för mycket vax det kunde hon. Där tyckte de att jag skulle vänta i mer än en timme. Jag vägrade. Jag söker för hosta och feber inte för öroninflammation. Förstår nu varför man ogillar Barnkliniken.

XOXOXO

Helgen

Kategori:

Fredagen med mammorna var fylld med överraskningar och skit rolig. Mer sådant snart. Nästa gång ska jag med ta en drink eller två.
Lördag var det 60 års fest för Tim och Jimmie. Blev en kortis för Richard orkade inte. Killar när de blir sjuka. Han skulle ha det stackars Julia har. Hosta snuva och feber. Blir till att ringa sjukan imorgon. Hög feber i tre dagar inte bra. Så just nu sitter jag i soffan med Julia sovandes på bröstet kl är 05:43 och jag har typ sovit 10 timmar sen i fredags natt. Börjar bli lite sliten. Men jag kanske får sova nästa helg om alla är friska.

XOXOXO

Fredag

Kategori:

Så imorgon eller idag beroende på hur man ser det men fredag är det äntligen dags för mammaträff. På kvällen. Tyvärr kan inte Malin men jag skulle nog också vilja vara hemma efter en vecka på sjukhus med sjuk två månaders. Jag har längtat till denna dag. Tragiskt egentligen men det är typ den enda gången som jag ska umgås med vänner. Har väldigt få sådana så jag ska njuta av varenda minut.

XOXOXO

Sjuk

Kategori:

Jaha då har vi sjukstuga igen. Joline har hosta och feber. Hon som aldrig brukar vara sjuk har på en månad haft feber två gånger. Tur att det är nu när jag ändå är hemma. Men hon blir så ynklig och när hon hostar gör det ont i hela min kropp. Hoppas verkligen hon blir frisk snart.

XOXOXO

Idag

Kategori:

Idag vid den ringa åldern av 4 månader och 6 dagar tycker Julia att det är dags att få sin första tand. Dags att börja ge lillan mat.

XOXOXO

Tack syster

Kategori:

Fick en förlossnings present av min syster. Den är underbar. Jag går upp en kvart tidigare för att hinna med att tvätta ansikte, stryka på tvätten och avsluta med crèmen. Underbar start och avslut på dagen.
Tack min älskade syster

XOXOXO

Vill bara väl

Kategori:

Jag vill bara att alla mina vänner mår bra och jag gör allt för att försöka få dem att må bra men det känns som att ju mer jag försöker desto mer försvinner dom. Om jag kunde sluta bry mig så kanske jag hade haft mina vänner kvar. Stort hål i mitt hjärta. 😢
Känner mig väldigt ensam.

Underbara

Kategori:

Det finaste och underbaraste i världen

Nu går det undan

Kategori:

Nu går det undan. Julia gör och får nya saker varje dag. Idag rullade hon från rygg till mage flera gånger. Det kunde hon inte igår. Undra vad hon ska hitta på imorgon.

XOXOXO

Aj

Kategori:

Julia firar sin 4 månaders dag med att visa en tand. Den har inte kommit upp än men man känner den så snart. Dags att börja med mat.

XOXOXO

Hipp hipp hurra

Kategori:

Grattis Julia 4 månader idag. Tänk va mycket som har hänt på 4 månader. Skriket har lugnat sig, du vänder dig nästan från rygg till mage, du skrattar så man blir glad i hela kroppen. Du har blivit en underbar liten person som jag älskar massor.

XOXOXO

Ogillar

Kategori:

Fredag betyder inget dagis för Joline. Snö och blåst ute betyder ingen Joline som vill gå ut. Detta resulterar i en rastlös Joline som är piss jobbig och en trött och grinig Julia som inte får sova ordentligt för att syrran väsnas så mycket. Vilket resulterar i två sura föräldrar. Tänk om det skulle kunna sluta snöa och bli varmt istället.

XOXOXO

Julen slut

Kategori:

Nu är det dags att städa ut julen och tack för den här gången. Tur att vi inte har så mycket att ställa undan för jag har ingen lust men bort måste julen. Ska bli skönt när vardagen kommer igen. Det kanske kan få Joline att sova på nätterna igen. Inatt har hon varit vaken två gånger sammanlagt i typ tre timmar.

XOXOXO

4 jan

Kategori:

Idag är ingen vanlig dag för idag är det min prinsessas 3 års dag. Va fort tiden går.
Grattis på födelsedagen min älskling. Jag älskar dig.

XOXOXO